Labi: Ne i dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit dhe e përkrahim iniciativën e Kryeministrit Albin Kurti!

Shpërndaje

Labinot Tahiri i bashkangjitet thirrjes së Albin Kurtit, përcjell ALBAZONE MEDIA

Mirëmengjesi të dashur njerëz!

Ne i dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit dhe e pêrkrahim iniciativen e Kryeministrit Albin Kurti!

Në humanizëm më ka ngritur populli, jo politikanët apo politika!

Sa i përket ndihmës së shtetit sipas kêrkesës së kryeministrit Kurti, që Diaspora ta ndihmojë Kosovën me donacione gjatë kësaj kohe sikurse ka ndihmuar shumë herë!
Ne e përkrahim Z Kurtin që ka ndërrmarē këtë iniciativê dhe do ti dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit tim-tonë për këtë sfidë kombëtare!

I nderuar z Kryeministêr, sot ose nesër i hedhim paratë tona si Fondacion “Labinot Tahiri”

Qytetarë të dashur Zoti ju ruajt gjithmonë edhe sot me këtë sfidë të madhe!

SHTETI DHE KOMBI MBI TË GJITHA.

Me dashuri dhe shërbim për vendin , Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë