Rama paralajmëron një tjetër masë lehtësuese: Kush lejohet të dalë nesër

Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama ka treguar se ditën e nesërme do të lejohen të dalin në këmbë, deri në orën 11:00, vetëm nënat me fëmijë deri në 10-vjeç.

Me një shënim në facebook, ku poston edhe urdhrin, Rama shkruan se nënat nuk duhet të shoqërohen me shoqe dhe se fëmijët duhen mbajtur larg çdo kontakti me fëmijët e tjerë.

Postimi i plotë

Nesër në qendrat urbane do të dalin në këmbë deri në orën 11.00, vetëm nënat me fëmijë deri në 10 vjeç

kujdes! nënat duhet të mos shoqërohen me shoqe dhe fëmijët duhet të mbahen larg çdo kontakti me fëmijë të tjerë

Të gjithë ne baballarët, fëmijët mbi 10 vjeç dhe të moshuarit në shtëpi deri të hënën në orën .