Vr.asje para qendrës Klinike në Shkup (Foto)

Shpërndaje

Sonte disa minuta pas mesnate rreth orës 00:10 në orë policore ka ndodhur një vr*asje para qendrës klinike në Shkup, ende nuk dihet motivi i sigurt, por thuhet se zënka familjare përfundon tragjikisht dhe viktima është 55 vjeçari dhe është the*rrur me thi*kë nga djali i tij.

Gazetari i KlanMaqedoni Furkan Saliu thotë se vr*asësi është arrestuar. Ai kishte tentuar ta vr*asë babain e tij disa muaj më parë, por tanimë viktima kishte vendosur ta tërheq padinë.

Për më tepër informacione pritet ditën e sotme…