Data e zgjedhjeve, Osmani: Për BDl-në nuk ka rëndësi data, por shëndeti i qytetarëve

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, i ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat tha se për BDl-në nuk është e rëndësishme data e zgjedhjeve por shëndeti i qytetarëve. Ai tha se BDl-ja dje në takimin te Presidenti ishte e vetmja parti që shkoj atje me zërin e arsyes dhe pas as një datë konkrete për zgjedhjet.

“Ne shkuam atje më shumë me idenë se është mirë të arrihet një konsensus, sepse edhe një herë të hyjmë në një krizë të re të thellë politike, tani në kohë pandemie, do të jetë gjëja më e urryer midis qytetarëve. Fjala më e shpeshtë që përdorte Ahmeti ishte ajo e darkodësisë- tha Osmani.

Ai potencoi se BDl-ja është e hapur për zgjedhje që tani deri në fund të dhjetorit, vetëm me kushtin që mos kërcënohet shëndeti i qytetarëve.