Halil Kastrati gjatë Ramazanit ka dhuruar 100 shtëpi dhe banesa

Shpërndaje

Vetëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit dhuroi 100 palë çelësa të shtëpive e banesave.

Ndërsa çdo natë ndanë nga 1 mijë shujta për iftar të varfërve në shumicën e qyteteve të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Halil Kastratit tha në emisionin Ora e Pasdites se gjithë këtë bamirësi i bënë vetëm për një arsye – për Zotin.