Ministri i shëndetësisë, sot finalizohet plani detal dhe rekomandimet për masat kundër Kovid-19

Shpërndaje

Plani i përgjithshëm dhe rekomandimet për funksionim të vendit në kushte të epidemisë me Kovid-19 do të finalizohen sot, kështu ka deklaruar ministri i shëndetësisë Venko Filipçe. Sipas tij është e vështirë që të rekomandohet zbutje e masave vetëm për qytete dhe rajone të caktuara, sepse që nga fillimi i ballafaqimit me krizën, qasja ka qenë në nivel nacional.