Qeveria vendosi për orën policore për Festën e Bajramit

Shpërndaje

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit.

Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit.

Me këtë edhe namazi i Bajramit do të falet nëpër xhamijat e vendit.

Lajmi për këtë është konfirmuar përmes një postimi në facebook edhe nga sekretari shtetëror i Ministrisë për Sistem Politik dhe Marrëdhëniet ndëretnike, Lirim Shabani i cili ka shkruar: Vendim i Qeverisë: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit.”