Të dielën protesta para Qeverisë në Shkup kundër orës policore

Shpërndaje

Nën moton “Të gjithë ne që mendojmë se kjo duhet të marë fund, të gjithë që jemi të vetëdijshëm”, të dielën më 17 maj do të mbahet protestë para qeverisë.

Protesta do të zhvillohet nga ora 12 deri ora 14, thuhet në njoftimin e postuar në grupin e krijuar me këtë rast në facebook.

Organizatorë të protestës janë Emilija Bogatinova dhe Marigo Iseni.