Çmime të “çmendura” në Llogara, një pilaf dhe një kos 15 500 lekë të vjetra. Edhe duan turistë! (Foto)

Shpërndaje

Në një kohë kur pandemia ka goditur rëndë biznesin dhe turizmin, dhe kërkohet që pushimet të bëhen brenda vendit, nga Llogaraja vijnë çmime të “çmendura”.

Ora News, ka publikuar një faturë e ditës së sotme (14 qershor 2020) në një biznes në Llogara, tregon se çmimi i një pilafi është 750 lekë të reja dhe ai i një kosi 800 lekë.

Ndërsa uji dhe kafja janë në një shifër më modeste, duke u faturuar me 1000 lekë të vjetra.

Në total, kjo faturë në këtë biznes, vetëm me këto 4 artikuj shkon në 1750 lekë të reja, çmim mjaft i kripur për këto artikuj që në kryeqytet apo ndonjë qytet tjetër nuk shkojnë më shumë se 400-500 lekë në total.