E ngacmoi sek.sualisht, Fjoralba si asnjëherë ndjekësit: Iu thaftë asaj që ta lë ty (FOTO LAJM)

Shpërndaje

Nëse jeni mësuar që moderatoren Fjoralba Ponari ta shikoni gjithmonë si një vajzë të ëmbël dhe të qeshur, pikerisht sot është koha që ajo të tregojë anën e saj “të errët”.

Nisur nga rasti më i fundit i përdh*unimit në Kavajë ku VIP-a dhe jo vetëm kanë reaguar në mënyra nga më të ndryshmet edhe Fjoralba ka shfrytëzuar Instagramin e saj jo pak të ndjekur për të publikuar opinionin e saj rreth përdh*unimeve.

Por edhe aty dikush ka gjetur vend për të ngacmuar sek*sualisht moderatoren e cila nuk ka duruar duke publikuar bisedën.

“Hëngsh veten dhe iu thaftë asaj që ta lë ty! Shpellar! U lumtë moj nëna shqiptare për bijtë që keni rritur!”- i kthehet Fjoralb e acaruar me të drejtë fansit.