Karantinë 14 ditore gjatë hyrjes në Bullgari për të gjithë shtetasit e Maqedonisë së Veriut

Shpërndaje

Ministria e Shëndetësisë së Bullgarisë dha rekomandim që të gjithë shtetasit e Maqedonisë së Veriut, në hyrje në Bullgari të shkojnë në karantinë 14 ditore në karantinë.

Ky vendim vjen si rezultat i rritjes së numrit të të infektuarve në Maqedoni gjatë javës së fundit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në ndërkohë, Bullgaria hoqi karantinën 14 ditëshe për shtetasit e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Malit të zi.

Ndryshe, Maqedonia e Veriut ende ka mbyllur kufijtë për shtetet tjera.