Lagja e Trimave mbushet me grafite “Pse jo Harun Aliu, Pse jo 700 mijë nëna”… (Foto)

Shpërndaje

Lagja e Trimave në Kumanovë është mbushur përplot me grafite, ku i jepet përgjigje negative propagandës së BDl-së.

“Mashtrues, 700 mijë nëna, Harun Aliu”, janë disa nga grafitet e shkruara. Disa banorë të lagjes kanë thënë për Lajm se grafitet janë të qëlluara dhe se tregojnë që “ne nuk kemi harruar ofendimin e 700 mijë nënave dhe vr*asjen e Harun Aliut”.