Mickoski sheh ‘ëndrra’: Jam i bindur se VMRO-DPMNE do të fitojë në zgjedhjet parlamentare

Shpërndaje

Lideri i opozitës Hristijan Mickoski në intervistën për MIA-n ka folër për bashkëpunimin me partitë tjera nëse i fiton zgjedhjet, ai ka folir edhe për programin me të cilin koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE-ja do të tentojë të fitojë edhe më shumë vota në zgjedhjet e radhës, për takimet me qytetarët me respektimin e masave për Kovid-19, për atë se si të rritet pjesëmarrja në zgjedhje, për fushatën dhe kripet që shkaktuan reagime në opinion, për koalicionet e mundshme…

Mickoski u shpreh i bindur se VMRO-DPMNE-ja do të fitojë në këto zgjedhje dhe se ai do të jetë mandator, duke bërë të ditur se numri i mandateve që do t’i fitojë koalicion do të varet nga pjesëmarrja e votuesve që në këtë moment është thuajse për 20 për qind më pak krahasuar me disa ciklet e fundit zgjedhore.

VMRO-DPMNE-ja tashmë e promovoi programin e saj. Fokusi, kryesisht, do të jetë në ekonominë.

Lajmi i plotë: https://mia.mk/mickoski-jam-i-bindur-se-vmro-dpmne-do-te-fitoje-ne-zgjedhjet-parlamentare/?lang=sq