Glauk Konjufca: Qytetarët nuk e bëjnë hesap qeverinë aktuale

Shpërndaje

Ish ministri i jashtëm, Glauk Konjufca, ka folur rreth situatës aktuale në vend, ku e ka kritikuar qeverinë aktuale për mungesë aftësie, njofton ALBAZONE MEDIA.

Lidhur me rritjen e rasteve me Covid-19, Glauk Konjufca, ne emisionin DPT te Fidani, ka thënë se qytetarët nuk po i respektojnë vendimet e ministrit Zemaj meqë nuk po e marrin seriozisht, për dallim nga vendimet e ish ministrit Arben Vitia, të cilin qytetarët e kane dëgjuar për shkak të profesionizmit dhe seriozitetit.

Më pas Konjufca ka thënë se në përgjithësi, kjo qeveri është shumë e dobët, jo legjitime dhe nuk I përfaqëson aspak qytetarët, por as qytetarët nuk ndihen të përfaqësuar nga kjo qeveri.