Kasami nga Çairi, shpalos platformën e koalicionit ‘MUNDEMI’

Shpërndaje

Sonte në Çairin e bukur, në Çairin e Kastriotit e Arjanitit dhe në Çairin e gjithë Besatarëve, e shpalosëm platformën e koalicionit ‘MUNDEMI’, koalicion ky fitues i zgjedhjeve të 15 Korrikut. Me qeverisjen tonë do të jetë ndryshe. Vetëm pak ditë më parë, ishim dëshmitar se si u ‘përmbys’ Çairi nga vetëm pak rreshje shiu. Kjo, tregon se do të kemi shumë punë për të bërë pas zgjedhjeve, por ne do të qeverisim me rend dhe disiplinë sepse ne #MUNDEMI edhe më #Shumë edhe më #Mirë.

#BESA
#Voto 3️⃣