KSHZ: Koalicioni i kryesuar nga LSDM 36.9, VMRO-DPMNE 35.9, BDl 10.18, ASH-AA 7.96 për qind

Shpërndaje

Nga votat e numëruara prej 2.491 nga gjithsej 3.480 vendvotime, apo rreth 72 për qind të fletëvotimeve, koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi” prin me gjithsej 36.9 për qind të votave para koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE me 35.9 për qind.

Të dhënat e publikuara nga KSHZ në selinë e tyre, duke e pasur parasysh se ueb faqja më shumë se një orë nuk ishte funksionale, tregon se për BDl-në kanë votuar 10.18 për qind, për Aleancën për Shqiptarët dhe Aternativa 7.96 për qind, për “Të majtën” 4.14 për qind, Integra 1.39 për qind, PDSH 1.3 për qind, ndërsa partitë e tjera dhe koalicionet në zgjedhje kanë nën 0.4 për qind.