Lideri i AAK’së e lëshon pak mjekren, paraqitet në një përvjetor

Shpërndaje

Kryetari i AAK’së Ramush Haradinaj sot ka qëndruar në Malishevë dhe Kleçkë për të përkujtuar dëshmorët e Betejës së Rahovecit.

Në disa fotografi te postuara në Facebook, tek Haradinaj vërehet një ndryshim në pamjen e tij.

Kryetari i AAK’së, ka lëshuar mjekërr që më herët nuk është parë tek ai.