PDK: Mbetemi opozitë, nuk i bashkohemi Qeverisë Hoti

Shpërndaje

Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se mbesin në opozitë dhe nuk kanë diskutuar në asnjë organ partiak për mundësinë hyrjes në Qeveri.Këtë përgjigje Hoxhaj e dha gjatë konferencës për media që pati në lidhje me takimin Hoti-Vuçiq në Bruksel.

“Ne si PDK e kem qëndrimin që e kemi pasur para disa muajsh që ne mbesim në opozitë”, ka thënë Hoxhaj, në një konferencë për media.Deri më tani as organet e partisë e as grupi parlamentar i PDK-së nuk kanë diskutuar për përfshirje në qeveri, pra, PDK-ja mbetet në opozitë”, tha Hoxhaj para mediave.