Sela nga Struga i çon ‘selam’ Ahmetit: “Shqiptarët duan debat” (Video)

Shpërndaje

Ziadin Sela sonte nga Struga e përshëndet Ali Ahmetin dhe e fton në debat, jo mirupafshim kam porosi tjetër tash, Ali përshëndetje shqiptarët duan të na shohin në debat t’i përballim argumentet me njëri tjetrin, gjithë shqiptarët e duan këtë , unë Ziadin Sela këtu nga Struga po të them hajde dalim në debat, hajde të kuvendojmë, zgjidhe shpinë mediatike ku të duash ti, zgjidh gazetar kë të duash ti, merr dhe një grup gazetarësh me vete, nëse ti nuk je i gatshëm pranoj debat unë nga njëra anë dhe gjithë ministrat e tu dhe kryesia e ngushtë e jotja nga ana tjetër”.