Zaev: Deri në vitin 2021, pensioni minimal do të jetë 10.700 denarë

Shpërndaje

Bartësi i listës së kandidatëve në NJZ4, Zoran Zaev, së bashku me bartësen e listës së kandidatëve në NJZ1, Milla Carovska, sot realizuan takim me pensionistët nga Komuna e Kisella Vodës.

“Për tre vite, Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja ka treguar përkujdesje të plotë për qytetarët më të moshuar, dhe përmes politikave të ndershme dhe të përgjegjshme të LSDM-së, pensionet janë rritur me gati 1.800 denarë dhe pensioni mesatar sot është 15.500 denarë”, tha Zaev.

Kjo, shtoi ai, është nxitje për të vazhduar të ofrojë kujdes edhe më të madh dhe më të mirë për pensionistët gjatë katër viteve të ardhshme.