Kamera brenda rrotave: Çfarë ndodh me gomën gjatë ngasjes në rrugë?

Shpërndaje

Njerëzit me të vërtetë do të bëjnë gjithçka, dhe kanali You Tube Warped Perception ka realizuar një ide vërtet interesante.

Çfarë ndodh në gomë gjatë ngasjes në rrugë?

Nëse jeni të interesuar për atë pyetje, përgjigja është këtu.

Ishte e mjaftueshme për të montuar kamerën GoPro brenda gomës.

Përveç përkuljes së gomës nga rrugët e dëmtuara, mund të shihni edhe gurë të vegjël mbase, të cilët “udhëtojnë nëpër këtë kanal të mbyllur.