Kufje në formë fasule: Samsung Galaxy Buds Live prezanton kufjet e reja

Shpërndaje

Forma e pazakontë duhet të sigurojë një mbajtje më të mirë të kufjeve në vesh.

Përveç telefonave inteligjentë të rinj, Samsung ka prezantuar edhe kufje pa tel në vesh. Galaxy Buds Live kanë një formë shumë të mrekullueshme: ato ngjasojnë me fasule.

Kjo formë thuhet se është më estetike sepse ato qëndrojnë më mirë në vesh sesa modelet nga prodhuesit e tjerë.

Tre mikrofona janë krijuar për të siguruar që zëri i përdoruesit të transmetohet mirë kur bën thirrje.

Sipas Samsung, një “regjistrues i integruar i zërit” është i përfshirë gjithashtu.

Kufjet do të jenë në dispozicion në bronz, të zezë dhe të bardhë nga 21 gushti.

Çmimi i tyre është 189 euro. /Telegrafi/