Zbulohet sa miliarda euro dëme ka shkaktuar shpërthimi në Bejrut

Shpërndaje

Kryetari i Bejrutit, Marwan Abboud ka thënë se dëmet janë tejet të mëdha në Bejrut, përcjell ALBAZONE MEDIA.

“Dëmi është i madh në #Beirut dhe vlera e tij varion nga 3 deri në 5 miliardë dollarë(4.2miliardë euro)”, tha Abbound.

Ai gjithashtu ka thënë se 250,000 kanë mbetur pa strehë.