Berisha: Jam 1.83 metra i gjatë, prandaj jam emëruar Koordinator Nacional për Siguri Kibernetike (Video)

Shpërndaje

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, në bazë të kompetencave të tij ka emëruar dje zëvendësministrat e Punëve të Brendshme për strategjitë e caktuara.

Një pozitë e rëndësishme shtetërore i është besuar zëvendësministrit Zafir Berisha. Ky i fundit tash e tutje do të ushtrojë detyrat dhe përgjegjësitë e koordinatorit nacional për siguri kibernetike.

Ja çka thotë Berisha për emërimin e tij si Koordinator Nacional për Siguri Kibernetike: