Hit në rrjetet sociale: A e vodhi Vuçiç stilografin e Trump-it në Shtëpinë e Bardhë?

Shpërndaje

Pas nënshkrimit të marrëveshjes historike në Shtëpinë e Bardhë midis Serbisë dhe Kosovës në Uashington, lajme interesante u përhapën në rrjetet sociale.

Fokusi është tek presidenti Serb Aleksandar Vuçiç, i cili, pas një fjalimi të shkurtër drejtuar kombit, u mburr se ai kishte marrë një stilograf nga Presidenti Trump.

Siç mund të shihet në fotot nga nënshkrimi i marrëveshjes, Vuçiç, Hoti dhe Trump nënshkruan marrëveshjen në të njëjtën kohë, dhe presidenti serb me shumë gjasë e mbajti stilografin po ia kthyer të zotit.

“Ky është një stilograf që unë kam marrë nga Donald Trump, vetëm ai e nënshkruan me të, ndërsa më shkroi një mesazh në një copë letër,” u tha Vuçiç gazetarëve.

Ai gjithashtu u mburr se mori “çelësin” e Shtëpisë së Bardhë si një dhuratë.

“Unë mora ‘çelësin’ e Shtëpisë së Bardhë. Ai më tha: Kjo është për ty që të jesh gjithmonë në gjendje të hysh në Shtëpinë e Bardhë,” tha Vuçiç.

Shakatë shpejt filluan të qarkullonin në mediat sociale në lidhje me presidentin serb, me intepretimin që “vodhi një stilolaps nga udhëheqësi amerikan”.