Kompletohet kabineti qeveritar – Me 62 vota “pro” dhe 44 “kundër” votohen zvëvendësministrat

Shpërndaje

Me 62 vota “pro” dhe 44 “Kundër” në Kuvend u votuan dhe zëvendëministrat me çka u kompletua Qeveria e re.

Shumica parlamentare votoi pro zëvendësministrave të propozuar nga koalicioi BDl-LSDM dhe Lëvizja Besa, ndërsa opozita shqiptare dhe ajo maqedonase votuan kundër.