Ky është Adnani nga Shkupi që heshti ‘Komitët’ (Foto)

Shpërndaje

ADNANI nga Shkupi, shqiptari që bëri të heshtin “KOMITI”

Diten e djeshme ne lagjen Gjorqe Petrov te Shkupit tifo grupi maqedon Komitet ofenduan shqiptaret por kur disa krushq shqiptare qe mernin nuse u ndalen dhe dolen nga veturat dhe motoret ata iken nga frika dhe u shperndane menjeher.

A ka dikushe qe nuk e ben LIKE!