Pamje ekskluzive nga arrestimi në Kërçovë të vëllezëve që terr.orizonin qytetin (Video)

Shpërndaje

Vëllezërit e arrestuar nga Kërçova konsideroheshin si frikë dhe terr*or në qytet. Bëhet fjalë për Arif dhe Shpend Alilin të cilët u arrestuan në bulevardin në qendër të qytetit. Arif është një ish-oficer policie që u përjashtua nga Ministria e Brendshme në 2017 për përdorimin e hero*inës.

Portali Media.mk ka publikuar një video ekskluzive të aksionit për arrestimin e dy njerëzve më të fuqishëm nga Kërçova të cilët terr*orizuan qytetin për një kohë të gjatë.

Shikoni aksionin nga arrestimi: