I riu nga Maqedonia publikon video duke ikur nga policia (Video)

Shpërndaje

Motoçiklisti i regjistruar me emrin trimnoraliti në TikTok, ka publikuar video ku shihet se si pasi ndalohet nga policia arrin të arr atiset nga të njëjtit.

Në fillim shihet se si shoferi duket se po i bindet sinjalizimit të policisë duke ndaluar, por pastaj paprimtmas shton shpejtësinë dhe arrin të arra tiset nga kontrolli i policisë në trafik.

Nuk dihet se në cilën pjesë të Maqedonisë së Veriut ka ndodhur rasti.