Me flamuj serb dhe këngë për Kosovën, kreu i komunës Qendër të Shkupit u martua në Graçanicë të Kosovës (Video)

Shpërndaje

Me flamuj serb dhe këngë për Kosovën, në Graçanicë në Kosovë u martua kryetari i komunës Qendêr të Shkupit, Sasha Bogdanoviq, shkruan Fakte.

Vetë Bogdanoviq ka thënë se me nusen e tij kishin vendosur që dasmën ta kenë në Kosovë pasi atje ishin njoftuar në fillim të lidhjes së tyre.

Ndryshe, Sasha Bogdanoviq është kryetar aktual i komunës Qendër në Shkup, dhe vjen nga radhët e partisë qeveritare të Zoran Zaevit, LSDM-së.