AHMETI: Aktakuzat për krerët e UÇK-së, inskenime dhe të pavërteta (Video)

Shpërndaje

Akuza është në bazë të pamfleteve që janë shpërndarë duke nisur nga raporti i Dik Martit e shumë libra që janë shpërndarë nga Serbia për kinse krimet e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Kështu është shprehur kryetari i BDl-së Ali Ahmeti në emisionin DEBAT në Radio Televizionin e Kosovës.

“Këtu ka të pavërteta, inskenime, shpifje dhe sigurisht që kjo kërkon një angazhim shumë të madh për ti demantuar të gjitha këto të pavërteta që janë thënë, qoftë për rastin konkret, qoftë për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës”, deklaroi Ahmeti.