Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Shpërndaje

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli është zgjedhur sot nënkryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut. Për zgjedhjen e Zendelit kanë votuar 61 deputetë të shumicës parlamentare.

“Ashtu siç e ka ushtruar detyrën e deputetit, me dinjitet dhe profesionalizëm, Fadil Zendeli pa asnjë dyshim se do të na bëjë krenar edhe në detyrën e tij të re si nënkryetar i shtëpisë legjislative”, thuhet në një njoftim të Lëvizjes BESA.

Përveç tij, nënkryetar i dytë u zgjodh edhe deputeti NSDP-së, Goran Misovski. Ndërsa partitë e opozitës nuk propozuan kandidatët e tyre për nënkryetar, edhe pse ishte paraparë zgjedhja e pesë nënkryetarëve të Kuvendit.