Zaev: Gjendja e krizës nuk nënkupton automatikisht orë policore!

Shpërndaje

Zaev tha se qeveria the institucionet janë të gatshme dhe tani tha se do të kthehet në qeveri dhe do të jep urdhrat për të shpallur gjendjen e krizës.

“Më së voni nesër mbrëma do të kemi mbledhjen dhe besoj se do të shpallim gjendje krize prej 30 ditëve”, tha Zaev.

Ai tha se nuk përjashtohet mundësia për orë policore por kjo është në kompetencë të Komisionit.

“Gjendja e krizës nuk nënkupton edhe orë policore por nëse do të ketë nevojë do të miratohet edhe ajo”, tha Zaev.

Ai tha se kapacitetet në spitalet ka dhe se kjo duhet të ndikoj tek qytetarët.