Çegran, gjendet në lum një trup i pajetë

Shpërndaje

Një trup i pajetë është gjetur pasditën e sotme në fshatin Çegran. Vik*tima është gjetur në ujërat e lumit Vardarit në Çegran në afërsi të urës Loke. Vik*tima nuk është identifikuar akoma.

Në vendngjarje kanë shkuar forcat e policisë, ndërsa grupi hetimor punon për identifikimin e këtij shtetasi dhe shkaqet e mbytjes së tij.