Bërns: Me inaugurimin e nesërm vazhdon demokracia amerikane

Shpërndaje

Ambasadorja e SHBA-ve në vend, Meri Bërns shpreson se edhe me administratën e re do të mbetet në detyrë në vendin tonë. Bërns në emisionin e sontëm “Programi 200” në Alsat ka shfaqur shpresën se edhe pas ardhjes në pushtet të presidentit të ri, Xho Bajden do të vazhdoj të kryej funksionin diplomatik në vendin tonë.

“Shpresa dhe nderi imë është që të vazhdoj me shërbim në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kjo është detyra me emirë që kam pasur në jetën time, nderi më i madh për mua dhe shpresoj se do të më lejohet që të vazhdoj edhe më tej ta kryej këtë funksion. Mendoj se gjatë vitit 2021 do të ketë shumë mundësi, do të ketë shumë sfida, por dhe mundësi. Shpresoj se këtu mund të përparoj, në kuptim të shfrytëzimit të partneritetit tonë strategjik, për të mirën e qytetarëve të të dyja vendeve”, tha Bërns.