Gazetari i futet në krevat këngëtares shqiptare, ajo dëgjon sure nga Kur’ani para gjumit

Shpërndaje

Pas një kontakti në jug të vendit tek “Ora Verore”, Ronaldo Sharka i ka bërë një kamera të fshehtë këngëtares së njohur të muzikës popullore qytetare, Romina Aliaj.

Fillimisht, prej ditësh për ta bërë situatën të besueshme, ai i dërgonte asaj shpesh sms në telefon, me pretekstin për të dale për kafe, ndërsa me pas arrin t’i zbulojë shtëpinë e t’i trokasë në derë.

Pasi tenton të futet në shtëpi dhe Romina Aliaj nuk e pranon, ky i fundit i futet në mes te natës në krevatin e gjumit dhe e bën atë për ujë të ftohtë. Gjithçka u bë e mundur nga motra e këngëtares.

Pak pra se të flinte gjumë, këngëtarja Romina Aliaj dëgjohet të vërë në celular një sure nga Kur’ani.

Por siç duket, as edhe suret nuk e shpëtuan dot këngëtaren nga Ronaldo Sharka dhe kamera e tij e fshehtë.