Kështu parandalohen shpërthimet e bombolave të gazit (Video)

Shpërndaje

Pas shpërthimit të djeshëm në Ferizaj është rritur nevoja për të ditur se si të parandalohen shpërthimet e bombolave të gazit.Rrahman Sefedini, i cili ligjëron në Fakultetin e Menaxhimit të Emergjencave, ka demonstruar se si duhet të parandalojmë shpërthimet e bombolave të gazit.Eksperti i licencuar ka njohuri për shpërthimet dhe mjetet e rrezikshme e po ashtu për menaxhimin e tyre.