Këta janë disa nga kandidatët për deputetë të Vjosa Osmanit

Shpërndaje

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar listën e plotë të kandidatëve për deputetë.Në mesin e tyre janë edhe aderimet e Vjosa Osmanit.

Vetëvendosje i ka rezervuar 15 numra për listën Guxo të Osmanit. Vetë Osmani mban numrin dy, menjëherë pas Albin Kurtit.

Me numër tetë është Donika Gërvalla, pjesë e listës Guxo. Pastaj vjen Haxhi Avdyli me numër 16. Faton Peci me numër 28, Doarsa Kica me numër 33 dhe Jeta Statovci është me numër 48, Gresa Bytyçi, Nita Bakalli dhe Blerim Gashani. Ndërsa të dy partitë kanë edhe kandidatë për deputet të përbashkët të tjerë.