Kush është Bernarda Radoncic, pjesë e listës së VV-së për deputete

Shpërndaje

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar listën për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në zgjedhjet parlamentare do të kandidojë edhe Bernarda Radoncic, nga Mitrovica. Ajo jeton në Danimarkë dhe nga atje është nominuar për kandidate.

“Jashtêzakonisht të lumtur që Aktivistja jonë nga Danimarka, Bernarda Begu Radoncic, ka fituar të drejtën për të qenë në listë zgjedhore për Deputete të Kuvendit të Kosovës! E duam Bernarden në Kuvendin e Kosovës, sepse ajo më së miri e përfaqëson Mërgatën dhe në përgjithësi interesat e qytetarëve të Kosovës!”, thuhet në një deklaratë në Facebook të korrdinatores së VV’së në Danimarkë, Malësore Gërguri.

Radoncic mban numrin 86.

Faqja ne facebook e Bernarda Radoncic: KËTU