Kush po gënjen Zaev apo Fetai! Ja video kur Zaev tha që ka video të cilat dëshmojnë se ka raste të montuara!

Shpërndaje

Pasi dje Fatime Fetai tha fjalen perfundimtare per rastin “Monstra” ku kërkoi dë*nim të përjetshëm për të aku*zuarit Alil Demirin, Afrim Ismailoviqin dhe Agim Ismailoviqin.

Por kryeminsitri Zoran Zaev në një studio televizive ka pranuar se në pergjime ka dëshmi të cilat tregojnë se në bu*rg janë rastet e montuara dhe ka indicje se kanë dashur që shqiptarët të prezantohen si vr*asës të maqedonëve.

Për më tepër ndiqeni videon: