Mbledhja e XLIII e Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Shpërndaje

Mbledhja e XLIII e Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti sot mbledhjen e XLIII të Këshillit të Përgjithshëm, ku anëtarët e organit më të lartë organizativ e votuan kryetarin Albin Kurti si kandidat për kryeministër në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen me datë 14 shkurt. Gjithashtu, anëtarët e Këshillit votuan që autorizimi sa i përket finalizimit të listës së kandidatëve për deputet, dhe ndërtimit të bashkëpunimeve me subjekte të tjera politike t’i bartet Kryetarit dhe Kryesisë së Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Mbledhja u hap me fjalën e ish kryetarit të Kuvendit, ish ministrit të Punëve të Jashtme, ish Shefit të Grupit Parlamentar, tani anëtarit të Kryesisë së Lëvizjes dhe kandidatit për deputet, Glauk Konjufca, i cili foli për rrugëtimin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! drejt mbështetjes gjithëpopullore që po e gëzon tani, dhe për rolin e themeluesit, kryetarit Albin Kurti ndër këto vite, të cilin edhe e propozoi si kandidat për kryeministër.

Njoftimi i plotë: