Nusja shqiptare radhitet e para në garën botërore të skijimi

Shpërndaje

Lara Gut-Behrami (29 vjeçare), dje në St. Anton të Austrisë fitoi garën pë Kupën botërore në Super G, duke zënë vendin e parë.

Ishte kjo fitorja e 13-të në Kupën botërore e saj në Supër G dhe është skiatorja më e suksesshme aktive në këtë disiplinë alpine.

Lara që nga viti 2018 është e martuar me futbollistin e shkëlqyeshëm shqiptar, Valon Behramin (35 vjeçar).