Për të kuptuar nëse ke flokë të shëndetshëm apo të dëmtuar, të duhet vetëm një gotë me ujë!

Shpërndaje

Flokët tanë mund të përballojnë një shtrirje prej 3.5 cm dhe mund të shtrihen deri në 30% më shumë kur janë të lagura. Sidoqoftë, vetëm flokët e shëndetshëm kanë superfuqi të tilla fijet e dëmtuara do të këputen mjaft lehtë.

Ju nuk mund të identifikoni gjendjen e flokëve tuaj me një shikim, por ka 1 mënyrë të sigurt për të parë nëse I keni shumë të djegur apo jo:

Shkulni disa fije flokësh nga pjesë të ndryshme të kokës, si maja, pjesa e pasme dhe nga secila anë.

Hidhni fijet në një gotë me ujë.

Fijet plotësisht të shëndetshme do të notojnë, ato relativisht të shëndetshme do të ulen pak, dhe ato të dëmtuara do të fundosen plotësisht.