Vjosa Osmani krahason shpenzimet e saj për dreka dhe darka me ato të Hashim Thaçit

Shpërndaje

Vjosa Osmani ka krahasuar shpenzimet e saj për dreka e darka me ato të paraardhësit të saj në pozitën e presidentit, Hashim Thaçit.“Thaçi gjatë pandemisë për gjashtë muaj për dreka e darka zyrtare ka shpenzuar 76 mijë euro kurse unë për 11 muaj, në pozitën e kryetares së Kuvendit dhe të presidentes kam shpenzuar 1,478 euro”, ka thënë Vjosa Osmani në intervistën përballë Jeta Xharrës.