Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Shpërndaje

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të lirohen çmimet e derivateve të naftës. Benzina Eurosuper BS-95, Eurosuper BS-98 dhe Vaji ekstra i lehtë do të lirohen me nga 1 denar. Çmimi i Eurodizelit do të ulet me 1,5 denar.

Këto do të jenë çmimet pas mesnate:

Eurosuper BS-95: 66 denarë për litër.

Eurosuper BS-98: 68 denarë për litër.

Vaji ekstra i lehtë: 44,5 denarë për litër

Eurodizeli: 55 denarë për litër.