Ali Ahmeti më 5 qershor ka diçka të madhe t’u thotë qytetarëve

Shpërndaje

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti me rastin 19 vjetorit të themelimit të partisë, me pesë Qershor (05.06.2021) e shtunë, në ora 12:00, do t’ju drejtohet qytetarëve.

Kryetari Ahmeti nëpërmjet të rrjeteve sociale do ta përcjell mesazhin e drejtuar gjithë bashkëpartiakëve dhe në përgjithësi të gjithë qytetareve të vendit tonë.