Ambasadori i BE në terren: Raporti nesër, sot vetëm vëzhgojmë

Shpërndaje

Ambasadori i BE Luigi Soreca ka zbritur në terren këtë 30 qershor. Soreca ka zgjedhur të inspektojë qendrën e votimit, tek ‘Liceu artistik’, në kryeqytet.

Në një pronocim për mediat, Soreca u përgjigj se ndodhet në këtë qendër vetëm për të vëzhguar.

“Jam këtu për të vëzhguar dhe nesër do të presim për raportet’, tha Soreca, shkurtimisht për mediat.