Anketa më e re e partive politike në Maqedoninë e Veriut, opozita kryeson bindshëm

Shpërndaje

Nëse nesër mbahen zgjedhjet parlamentare fituese do të dal VMRO-DPMNE me 25%, derisa për LSDM do të votonin 23%. Kjo bëhet e ditur sipas anketës më të re të M-Prospekt.

Sa i përket partive shqiptare, 5,1 % do të votonin për BDI, 4,2% për Aleancën për Shqiptarët, 2,1% për Lëvizja BESA dhe 1,7% për parti tjetër. Anketa u zhvillua nga 15 maji deri më 7 qershor 2019.