“Blindohet” Mitrovica: Njësia Speciale në kërkim të të dyshuarit për pla*gosje (Video)

Shpërndaje

Një ngjarje e rënë ka ndodhur sot në qytetin e Mitrovicë ku një person është pla*guar në të dyja këmbët. Vik*tima rreth orës 21:10 afër lagjes “Agim Hajrizi” është plagosur nga një person i pa njour deri më tani, i cili po kërkohet nga Njësia Speciale e Kosvës, shkruan Reporteri.net

Vik*tima si pasojë e kësaj pla*gosje i janë thyer kockat e këmbëve. Këtë e ka konfirmuar zyrtarja për Komunikim me Media dhe Publikun në Spitalin Rajonal të Mitrovicës, Nita Mustafa-Hakaj. Ajo ka thënë se sipas informatave që ka në njërën këmbë ka pasë hyrje dhe dalje të plum*bit derisa në këmbën tjetër ka pasë vetëm hyrje të plu*mbit.

Edhe në QKUK e kanë thënë të njejtën se vik*ima i ka të pla*gosura të dyja këmbet dhe ka pësuar thyeje të kockave.

“Në QKUK ka ardhë një person dhe ka lëndime në të dy këmbët me plu*mb, ka thyerje të ashtit. Gjendja e tij për momentin është stabile dhe viti i lindjes së tij është 1997”, ka thënë Avdush Bajgora nga QKUK.

VIDEO