Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së

Shpërndaje

Zëdhënësi I Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së. Osmani thotë se mandati I kryetarëve të degëve ka skaduar në nëntor 2018 kur kanë përfunduar katër vjet nga përzgjedhja e tyre dhe tani është krijuar një gep në menaxhimin e degëve, kryesia e partisë përcaktoi grupin e punës dhe koordinator për çdo degë të cilët kanë për detyrë të organizojnë zgjedhje në degë./TV21